0

Apple+ review WeCrashed

Apple+ heeft altijd gekozen voor de prestigieuze projecten met zeer bekende acteurs om hun streamingdienst te promoten, dit heeft nog niet geleid tot een groot kijkerspubliek maar wel tot enkele belangrijke prijzen zoals Coda, die de Oscar won in 2022.

De serie van acht afleveringen beschrijft de opkomst van WeWork de relatie tussen Adam Neumann en Rebekah Neumann.Geïnspireerd door actuele gebeurtenissen – en het liefdesverhaal in het middelpunt van dit alles. WeWork groeide in minder dan tien jaar uit van een enkele coworking-ruimte tot een wereldwijd merk met een waarde van $ 47 miljard.

Lee Eisenberg ( “Bad Teacher”, “Good Boys” ) en Drew Crevello zijn de schrijvers achter dit onwaarschijnlijk verhaal die in detail uitwerkt hoe dit bedrijf een waar fenomeen werd. Het verhaal is gebaseerd op een podcast en kent enorm veel ups en downs maar is zeer interessant om te volgen. Het grote probleem is de lengt van de serie, 8 episodes waren te lang om dit verhaal te vertellen.

De kracht van de serie zijn de acteurs, hoewel Jared Leto zijn accent forceert is hij zeer geloofwaardig als deze eigenaardige CEO en Anne Hathaway blinkt uit als zijn vrouw Rebekah Neumann.

Stanley Berenboom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *