0

TV Review Starstruck

Zin in een fijne, grappige, pretentieloze serie? Dan is Starstruck echt iets voor u.

Starstruck is het verhaal van twintiger Jessie (Rose Matafeo). Haar leven is heel normaal, ze woont in Oost-Londen – een flatgenoot, twee uitzichtloze banen en een reeks plezierige onenightstands in het weekend. Maar dan blijkt dat één van die mannen een filmster (Nikesh Patel) te is.

Rose Matafeo is niet alleen de ster van deze serie maar ook de schrijfster samen met Alice Snedden. De serie is heel intiem, een beetje gek, grappig en zeer herkenbaar. Deze zesdelige eerste seizoen kan men heel snel bekijken (20 min een episode) omdat het nu eenmaal goed is. Rose Matafeo is een zeer talentvolle komische actrice, haar timing is perfect en de chemie tussen beide hoofdacteurs is een genot om naar te kijken. De nevenpersonages zijn ook even gek als Matafeo en brengt ook verrassende momenten met zich mee. Een gezellige Engelse-Nieuw-Zeelanders serie.

Stanley Berenboom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *