1

TV review The Bear

Een zeer ritmische show, die de kijker bij de keel grijpt en nooit loslaat. The Bear is een must-watch serie die zeer goed geacteerd en geschreven is.

Een getalenteerde kok die zijn carrière in de ijskast moet zetten, na de dood van zijn broer, om het kwakkelende familierestaurant uit het slop te trekken.

Christopher Storer (“Adventures in the Sin Bin”) pent deze zeer intense serie over een restaurant in Chicago. Een drama met korte episodes (30 minuten) wat de intensiteit en het drama alleen maar ten goede komt hoewel de serie, zijn kijkers geen rust gunt. De actie spat op het scherm met een kleine groep acteurs die in een keuken met elkaar omgaan. Een restaurant waar de financiële druk en de weigerig voor verandering de zaken alleen maar verergert maar die voor kwaliteit tv zorgt.

Jeremy Allen White is zo’n een sterke persoonlijkheid, charismatisch en intens brengt hij deze personage van Carmen ‘Carmy’ Berzatto tot leven. Lionel Boyce is uitstekend gecast als de broodmaker in de zaak, Ebon Moss-Bachrach is de lieve rotzak van dienst en Ayo Edebiri brengt haar personage met veel subtiliteit en talent, van het blad tot het scherm.

 

 

 

 

Stanley Berenboom

One Comment

  1. Nogmaals bedankt voor deze aanbeveling. Heb het ondertussen twee keer bekeken en echt genoten van begin tot eind. Toptelevisie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *