0

Spider-Man: No Way Home

Een nieuwe Spider-Manfilm is altijd een evenement, er gebeurt altijd iets en het publiek lijkt altijd wel een ‘soft spot’ te hebben voor deze superheld. Ditmaal hebben Sony en Marvel alles uit de kast gehaald om één van de spectaculairste film van de laatste jaren te maken.

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke held ontmaskert en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nou echt betekent om Spider-Man te zijn.

Jon Watts (“Spiderman: Homecoming, Spiderman: Far From Home”) is aan zijn derde Spider-Manbezig en de druk is altijd zeer hoog op zo’n productie. Maar de Amerikaan heeft de teugels opnieuw goed in handen en houdt het ritme hoog met enkele leuke verrassingen die de fans zeker leuk zullen vinden. De grappen zijn weer van de partij, met een grote dosis emotie en introspectie, het is een zeer aangenaam spektakelstuk die in tijden van Covid perfect op zijn plaatst is om ons alle zorgen van de wereld te doen vergeten.

De film heeft een uitstekende cast: Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jacob Batalon, Jon Favreau, Jamie Foxx, JK Simmons, Willem Dafoe (is in grote vorm en brengt zoals altijd veel diepte en emotie aan zijn personages) Alfred Molina, Benedict Wong, Tony Revolori en Marisa Tomei die eindelijk een deftig story arc krijgt in dit deel.

Stanley Berenboom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *