0

TV-Review Industry

Jonge twintigers die zich in de bank industrie lanceren. Drugs, seks en geld, een soort “Skins” maar dan in de financiële wereld.

Een groep ambitieuze afgestudeerden strijden om een ​​beperkt aantal hoge posities bij Pierpoint & Co, een fictieve Londense bank.

Mickey Down, Konrad Kay maken hun debuut als schrijver voor deze serie en hebben duidelijk niet veel zin om echt over de financiële wereld te praten. Het draait hier vooral rond de intriges, de emoties, de drugs en de seks. Nooit hebben we het gevoel van wat die jonge gasten eigenlijk doen in de bank. Het is echt een soapy serie, die goede momenten heeft maar niet vernieuwd genoeg is. Er gebeuren wel interessante plotwendingen maar die worden dan snel opgegeven. De serie werd wel verlengd voor een tweede seizoen. Lena Dunham, bekend als bedenker en hoofdactrice van de serie “Girls” regisseert de eerste episode.

Myha’la Herrold, Marisa Abela, David Jonsson Harry Lawtey, Conor MacNeill, Freya Mavor, Ken Leung spelen de hoofdrollen in de serie maar zijn niet echt special.

Stanley Berenboom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *