0

Review On the Rocks

Sofia Coppola en Bill Murray together again, dat kan alleen maar vonken geven! Kijk maar naar hun enige film: “Lost in Translation”.  (we beschouwen A Very Murray Christmas niet als een film)Maar Coppola kiest voor een compleet andere genre voor deze film: dramakomedie.

Laura is gelukkig getrouwd, maar begint te twijfelen aan haar huwelijk wanneer haar echtgenoot Dean steeds vaker op zakenreis gaat en zich verdacht begint te gedragen. Samen met haar vader begint ze Dean te schaduwen en onderneemt ze een roadtrip doorheen New York om de situatie op te helderen.

Sofia Coppola (“The Virgin Suicides”, “The Beguiled”, “The Bling Ring”) heft er duidelijk plezier aan beleeft. Het plot maakt niet veel uit, het belangrijkst is de’ chemistry’ dat Rashida Jones en Bill Murray delen in de film. Murray heeft duidelijk veel plezier met zijn personage en laat zich volledig gaan. “On the Rocks” is niet alleen een film over ontrouw maar ook de soms wat moeilijke relatie tussen vader en dochter.

Stanley Berenboom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *