0

Review Call of the Wild

Harrison Ford blijft zichzelf in deze hartverwarmend verhaal over een hond die zichzelf moet overstijgen om te overleven.

De late 1900, tijdens de goudkoorts. Het leven van de hond Buck wordt op zijn kop gezet wanneer hij zijn omgeving van Californië moet verruilen voor de wildernis in Alaska. Als nieuwste lid van de sleebrigade werkt hij zich stilaan op als leider. Ook weet hij zijn eigen plaats in de wereld te vinden.

Chris Sanders (« How to Train Your Dragon », “The Croods”) is een ervaren regisseur van animatie films. In zijn eerste “live” film regisseert hij deze zevende versie van het kort verhaal van Jack London. Het grote verschil met andere versies is dit gedraaid is met een CGI hond en de meeste decors zijn ook in een studie gemaakt. Maar dat maakt deze familie film er niet echt minder om. Het blijft een zeer mooi verhaal van overleving en moed en de leuke cast maakt veel goeds. Dierenliefhebbers zullen er enorm van genieten, andere zullen zich vermaken.

De cast zijn vertrouwd met het acteren met CGI dien en doen het voortreffelijk. Harrsion Ford, Cara Gee, Omar Sy en Dan Stevens zijn de mensen die een echte hart aan het verhaal geven.

Stanley Berenboom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *