0

Review Ready or Not

Iedereen speelt graag een spelletje, maar deze vrouw had zich waarschijnlijk een ander huwelijksnacht ingebeeld.

Een jonge vrouw staat op het punt te gaan trouwen met haar rijke vriend. Tijdens haar huwelijksnacht wordt ze door de familie van haar man uitgenodigd om mee te doen in hun traditie. Maar dan verandert het spelletje in een dodelijk spel waarbij de deelnemers moeten vechten om te overleven.

Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett (“Devil’s Due“) zijn de regisseurs van deze thriller met een uitstekende donkere humor. Deze film is zeker geen grootste film, maar de originele pitch, de humor gemengd met de horror genre en de uitstekende hoofdactrice maken van deze einde zomerse film een leuke uitstap naar de cinema. Het decor is prachtig, in deze oude typische Engelse Victoriaans kasteel.

Samara Weaving en Adam Brody zijn de uitschieters in deze film. De rest van de cast is een beetje cliché maar wel grappig.

Stanley Berenboom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *