0

Review Captain Marvel

Een nieuwe superheldin is onze wereld binnengevlogen. De sterkste held in de MCU heeft haar film gekregen en ze is waarschijnlijk de toekomst van de Marvel Cinematic Universe.

In de jaren 90 raakt de aarde verstrengeld in een oorlog tussen twee buitenaardse rassen, met name de Kree-Skrull-oorlog. Carol Danvers is een legerpilote die door middel van een ongeluk superkrachten verwerft en zich tot één van de meest krachtige superhelden in het universum ontpopt. Captain Marvel is geboren, maar slaagt zij erin de vijand te stoppen?

Anna Boden, Ryan Fleck (« Mississippi Grind”, “It’s Kind of a Funny Story”) zijn nieuw tot de superheld-genre, Anna Boden is trouwens de eerste vrouw die een Marvel film (half)regisseert. De film is uw typische Marvel superheld film,  het enig verschil is natuurlijk dat we (eindelijk) een superheldin op het witte doek zien in de MCU. “Captain Marvel” is eigenlijk een leuke buddy komedie met de sterk acterende Samuel L. Jackson als een jonge Nick Fury en Brie Larson als Carole Danvers aka Captain Marvel. De film komt traag op gang en het is het laatste deel van de film die het meest opwindend is met prachtig effecten en grappige momenten. De kat, Goose, is de echte ster van de film. De film heeft een zeer mooie cast met o.a.: Annette Bening, Jude Law en Ben Mendelsohn

We willen u ook niet een leuk column niet ontnemen die gepubliceerd is in Variety, die uitgelegd waarom het eigenlijk relevant is is dat de film alleen maar ‘oke’ is.

Stanley Berenboom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *