0

[UPDATE] En de nieuwe host is ….

Op 24 februari 2019 zal Kevin Hart de Oscars presenteren. De wereldberoemde komiek, bekend van o.a.: “Jumanjij: Welcome tot he Jungle”, “Night School” en “Central Intelligence” en zijn uitverkochte standup shows zal zijn droom mogen waarmaken. Hij droomde er al jaren van om de show te mogen presenteren.

De Academy heeft dit jaar zijn tijd genomen om de host te kiezen, de tabloids schreven al weken dat meerdere bekende namen hadden afgezegd en er bestonden twijfels rond Hart. Toch besloot de Academy, ABC (de zender) en de producer om Donna Gigliotti voor hem te gaan. Het feit dat hij 65 miljoen volgers heeft op Instagram en dat hij voor volle stadiums zijn standup act doet heeft waarschijnlijk in zijn voordeel gespeeld want de Oscars hebben nood aan kijkers en indien hij zijn volgers kan overtuigen om naar de show te kijken kan hij misschien volgend jaar terugkomen.

De ceremonie zal korter zijn (onder de drie uur) . 8 categorieën worden namelijk voor de show al uitgereikt en zullen op bepaalde momenten tijdens de show worden getoond. Dit is een praktijk die al toegepast word bij de Emmy’s.

[UPDATE] Kevin Hart heeft zich teruggetrokken als host omdat er oude tweets van hem verschenen zijn waarin hij homofobe commentaren gaf. Hij heeft zich hiervoor verontschuldigd en teruggetrokken als host. De Academy moet nu iemand anders vinden.

Stanley Berenboom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *